Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Rujan 07, 2010, 10:56:30
Forum Pomoć Traži Prijava Registracija
Novosti: www.budenje.hr
Forum za razumijevanje hiperaktivnih sanjara i ADHD-a

+  My Community
|-+  Uputstva i obavijesti
| |-+  Upute za korištenje foruma i obavijesti administratora
| | |-+  Upute za korištenje foruma
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Ispis
Autor Tema: Upute za korištenje foruma  (Posjeta: 3225 )
nicks
Administrator
Član junior

« : Rujan 21, 2008, 07:30:00 »

Čitanje tema i postova na forumu dozvoljeno je svima.
Kako biste otvarali nove teme i sudjelovali u raspravama potrebno je da se registrirate.

Prilikom sudjelovanja na forumu obratite pažnju na sljedeće:

Molimo da ne otvarate nove teme ukoliko takva ili slična postoji tj. obratite pažnju na postojeće teme i postove. Također Vas molimo da pitanja postavljate unutar teme u koju se pitanje uklapa. Ako takve nema, otvorite novu temu.  Novu temu otvarate klikom na gumb new topic

Izazivanje svađa, vrijeđanje, korištenje pogrdnih izraza i sl. je zabranjeno.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema javite se na info@budenje.hr. Također, svaki prijedlog je dobrodošao! 

* forum je trenutno u početnoj fazi pa ne zamjerite ako ima nekih problemčića Namigujem

---------------------- d o d a t a k ----------------------

•   Svaki korisnik smije otvoriti i koristiti najviše jedan korisnički račun

•   Članom foruma se postaje klikom na gumb Registracija te ispunjavanjem polja
Unesite korisničko ime (sami ga odabirete)
Email (morate upisati biti valjanu email adresu)
Unesite lozinku: (sami odaberite svoju lozinku. Preporučuje se da lozinka ima najmanje 8 znakova te kombinaciju slova, brojeva i ostalih znakova)
Potvrdite lozinku: (ponovno upišite svoju lozinku)
Vizualna provjera: (potrebno je unijeti znakove koji su prikazani na slici)

Prije nego što kliknete gumb Registracija potrebno je staviti kvačicu u kvadratić dogovoreno gdje potvrđujete da se slažete s općim uvjetima korištenja foruma.

I postali ste član foruma!  Namigujem

•   Pri korištenju foruma pomoći će vam i sljedeći gumbi koji se nalaze u glavnoj navigacijskoj traci:

vraća vas na početnu stranicu foruma

tu ćete naći još neke korisne informacije o korištenju foruma

ukoliko želite pronaći određenu temu možete to učiniti pomoću pretrage foruma

tu možete mijenjati postavke vašeg profila

nakon što ste završili sa svojim aktivnostima na forumu, odjavite se.

•   Poruke pišite razgovijetno i gramatički/pravopisno prihvatljivo. Ne inzistira se na književnom jeziku, ali poruke moraju biti razumljive.

•   Poruke treba pisati i tehnički ispravno. Prilikom korištenja "smajlija" i, pogotovo, citiranja tuđih postova, prvo provjerite izgled poslane poruke klikom na gumb Pregled pa tek onda, ako je sve u redu, pošaljite poruku. Također, poruke postavite u onaj forum koji je najprikladniji.

•   Nikakve razmjene piratskih sadržaja nisu dozvoljene.

•   Podrazumijeva se poštivanje Forum etiquettea, što znači da treba teme otvarati u ispravnim kategorijama, postove pisati što ispravnije (gramatički i pravopisno), prije otvaranja nove teme treba potražiti postoji li već neki na istu temu, treba izbjegavati pisanje VELIKIM SLOVIMA ( prema pravilima ponašanja na internetu VELIKA SLOVA IZGLEDAJU KAO DA VIČETE. ), odgovaranje na provokacije...

Više o općenitim pravilima ponašanja na internetu možete pročitati na
 http://www.hr-netiquette.org/pravila/

« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2008, 03:27:46 nicks » Evidentirano
sonuvach
Gost
« Odgovor #1 : Listopad 04, 2008, 07:29:43 »

dali bismo mogli da postiramo i nashe slike-fotke ili slichno,mogli bismo i crteze nashih deca ili tako neshto
Evidentirano
nicks
Administrator
Član junior

« Odgovor #2 : Listopad 04, 2008, 10:27:28 »

dobra ideja sonuvach,
slobodno možete u porukama slati i slike ili crteže djece.

To možete tako da sliku uploadate na web pomoću npr. http://tinypic.com/ što je dosta jednostavno: kliknete na browse, locirate sliku s vašeg računala i zatim dobijete ovakav prozorčić:

Zatim u post na forumu samo copy/paste link iz drugog prozorčića.

I to je to! Namigujem
« Zadnja izmjena: Listopad 04, 2008, 10:41:59 nicks » Evidentirano
anamarija
Član junior
**

Zauvijek si odgovoran za svoju ružu

« Odgovor #3 : Prosinac 30, 2008, 08:30:28 »

Nicks, možda jedan mali prijedlog: imam osjećaj da na našem forumu ima ljudi koji još nemaju iskustva sa forumima, pa bi možda trebalo napisati pravila. To bi se odnosilo npr. na pisanje posta velikim slovima (što znači vikanje), onda se zna desiti problem sa cro znakovima, i slično. Možda osnovna pravila kao što svi forumi imaju na svom početku, i koji bi trebali pročitati svi njegovi korisnici.  Neodlučan
Evidentirano

I nijedna odrasla osoba neće nikada razumjeti da je to toliko važno.
daliborkab
Novi član
*

« Odgovor #4 : Prosinac 30, 2008, 11:33:27 »

ovaj prijedlog je dobar ja sam nova na forumu neznam kako se registrirati i prijaviti mentoru,htjela bi se uključiti u program a neznam kako .pišem odgovore na neka pitanja,i ne znam jel to dovoljno da bi bila član.imam dijete 11 godina hiperaktivno i sama sam hiperaktivna,pa bi iz iskustva mogla pomoć,a i pitat za pomoć---NEKA MI SE NETKOOO JAVI
Evidentirano
nicks
Administrator
Član junior

« Odgovor #5 : Prosinac 30, 2008, 03:24:23 »

Prijedlog je itekako dobrodošao, anamarija, pa su malo detaljizirane upute za korištenje foruma.  Namigujem

ovaj prijedlog je dobar ja sam nova na forumu neznam kako se registrirati i prijaviti mentoru,htjela bi se uključiti u program a neznam kako .pišem odgovore na neka pitanja,i ne znam jel to dovoljno da bi bila član.imam dijete 11 godina hiperaktivno i sama sam hiperaktivna,pa bi iz iskustva mogla pomoć,a i pitat za pomoć---NEKA MI SE NETKOOO JAVI

Vidim daliborkab, da ste se uspješno registrirali i da sudjelujete u forumu. Slobodno odgovarajte na teme i uključite se u rasprave ili otvorite novu temu ukoliko je potrebno. I slobodno pitajte ako nešto nije jasno oko korištenja  foruma Smješko
Evidentirano
anamarija
Član junior
**

« Odgovor #6 : Siječanj 11, 2009, 10:36:07 »

Znam da su naši podaci koje ostavljamo kod registracije tajna, i da smo svi pod nekim nickovima, ali bilo bi korisno da nekako možemo otvoriti nazovimo "podružnice" ili nekako drugačije, iz istih gradova, pa da možemo komunicirati i osobno. Mislim da bi to puno pomoglo u razmjeni iskustava i u pomoći kod raznih problema na koje nailazimo u životu, pogotovo što se tiče škole i vrtića. Na taj način možda bi se mogle organizirati i neke tribine ili neke manifestacije gdje bi ljude upoznavali sa problemom.  Š? Ovo samo nabacujem kao ideju, ali....
Evidentirano

nicks
Administrator
Član junior

« Odgovor #7 : Siječanj 19, 2009, 11:47:34 »

Dodan je novi forum Gradovi - iskustva i slažem se da je ideja dobra!
U tom forumu članovi mogu otvarati teme s naslovom grada za koji žele izmijeniti iskustva.
 Smješko
Evidentirano
anamarija
Član junior
**

« Odgovor #8 : Travanj 03, 2009, 02:00:41 »

Evo opet upao "padobranac" u naše redove. Onaj sa replica watches. Ima li ikakvih mogućnosti da se takvi upadi onemoguće. Žalosno je da postoje ljudi koji nemaju pametnijeg posla, nego se tako ponašaju na ozbiljnim forumima. Ljut
Evidentirano

nicks
Administrator
Član junior

« Odgovor #9 : Travanj 03, 2009, 08:43:27 »

pa nažalost moram reći da padobranci dosta često upadaju, no većinom ih uspijem detektirati prije nego ostave poruku. Vrtim očima
većina foruma ima sličnih problema, no probat će se i to riješiti.
Evidentirano
nicks
Administrator
Član junior

« Odgovor #10 : Lipanj 10, 2010, 10:39:23 »

Posljednjih dana događa se da neki članovi foruma otvaraju novu temu, a tema već postoji, ili pak u pogrešnom dijelu foruma..

pa ćemo malo pripaziti i sjetiti se pravila ...  Namigujem

Molimo da ne otvarate nove teme ukoliko takva ili slična postoji tj. obratite pažnju na postojeće teme i postove. Također Vas molimo da pitanja postavljate unutar teme u koju se pitanje uklapa.
Evidentirano
 Str: [1] Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!